Kutlu Doğum Bereketi

Muş'ta Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Muş’ta birçok lokanta vatandaşlara dürüm ikram etti.

Kutlu Doğum Bereketi
Minibüsler ücretsiz yolcu taşıdı. İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bazı lokantalar, dün gün boyunca bedava dürüm dağıttı.

Lokanta sahipleri, birçok esnaf Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle halka hizmet verirken, halkın ise yapılan uygulamadan oldukça memnun oldukları gözlendi.

Esnaflar, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle böyle karar aldıklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Bizler aramızda böyle karar aldık. Peygamberimizin Kutlu Doğumu nedeniyle fakir olan halkımıza bedava ekmek veriyoruz. Bizim gücümüz ancak bu kadarına yetiyor. Geçen senede aynı uygulamayı yapmıştık. Allah kısmet ederse her sene bunu devam ettirmek istiyoruz. Katkı veren veya vermeyen tüm esnafa teşekkür ediyoruz. İnşallah bu onlara da güzel bir örnek olur."Yolcuları bedavaya taşıyan bir minibüs şoförleri ise "Peygamber Efendimizin doğum yıldönümü sebebiyle bugün bütün yolcularımı bedava taşıyacağız." dedi.