Gaün'de ''Aşk Senfonisi'' Konseri

Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde, Pınar Köksal bestelerinden oluşan, Hakan Aysev ve Umut Akyürek'in solist olarak katıldığı ''Aşk Senfonisi''adlı konser sanatseverler tarafından beğeniyle izlendi.

Hakan Aysev ve Umut Akyürek'in Pınar Köksal'ın eserlerini seslendirdiği, Kanun Virtüozu Göksel Baktagir ve saz arkadaşlarının birbirinden güzel eserlere enstrümanlarıyla eşlik ettiği gecede, Pınar Köksal tarafından söz ve müziğini yazdığı ''Seninle doluyum sensiz bomboş'' adlı 1982 yılında eşine hitaben yazdığı ilk bestesi olan ''Mutluluk Valsi'' adlı eseri salonu dolduran sanatseverler tarafından coşkuyla alkışlandı.

Musikiye olan tutkusuyla tanınan ve Pet Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Pınar Köksal, şunları kaydetti:

''Bu gece Türkiye'nin yetiştirdiği çok büyük sanatçılarla birlikteyiz. Eserlerimi çok güzel, yürekten seslendirdiler. Ayrıca gecede ev sahipliği yapan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'a şükranlarımızı sunuyorum.''

Gecenin açılış konuşmasını yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun ise medeniyetlerin olmazsa olmaz saç ayaklarından biri olan kültür ve sanat noktasında mutlaka ülkelerin, şehirlerin, üniversitelerin var olması, bir şeyler ortaya koyması gerektiğini söyledi.

GAZİANTEP
İslahiye ilçesine bağlı belde belediye başkanları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Altınüzüm, Fevzipaşa, Boğaziçi ve Yeşilyurt beldelerinin belediye başkanları, ziyaret ettikleri Başkan Fadıloğlu'na kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Fadıloğlu, yaptığı konuşmada, yapılan ziyaretin çok önemli ve anlamlı olduğunu belirtti ve imkanlar ölçüsünde belde belediyelerine yardımcı olduklarını ifade etti.

Fadıloğlu, şöyle konuştu:

''Bizler her ne kadar bağlı bulunduğumuz ilçeye hizmet etmeye çalışsak da belde de yaşayan vatandaşlarımızın da yaşam standardını düşünmek zorundayız. Belde belediyelerine verdiğimiz desteğin devam edecek. Kaynak milletin olduğu sürece bu kaynaklar her zaman millete harcanmalıdır. Bizim imkanlarımız belde belediyelere oranla daha iyi. Kardeş olarak gördüğümüz belde belediyelerimizin imkanlarının belirli bir noktaya gelmesi ve hizmet verebilmeleri için bizim onlara destek vermemiz gerekiyor.

Biz Şehitkamil Belediyesi olarak hiç bir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin imkanlar dahilinde belde belediyelerimize katkı vermeye çalışıyoruz. Bu işi bir yardım olarak değil bir paylaşım olarak görüyoruz. Bizler her ne kadar bağlı bulunduğumuz ilçeye hizmet etmeye çalışsak da belde de yaşayan vatandaşlarımızın da yaşam standardını düşünmek zorundayız. İşte bu noktada bizler imece usulü imkanlar dahilinde yardımlaşarak birlikte hareket etmeye hazırız.''
Kaynak: AA