SEYDER İkinci Şubesini Açtı

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Sebat Eğitimciler ve Yazarlar Derneği (SEYDER), Binevler Mahallesi'nde şube açtı.

SEYDER İkinci Şubesini Açtı
SEYDER Binevler Şubesi 'nin açılışında konuşan Eğitimci Emine Polat, ihtiyaç sahibi öğrencilerin, eğitimlerini sorunsuz ve eksiksiz olarak tamamlayabilmeleri için her türlü yardımda bulunduklarını belirtti.

Milli Eğitim Müdürlüğü 'nce hayata geçirilen 'Gönüllü Öğretmenler Yurtta, Öğrenciler Etütte' projesinde görev alan öğretmenlerin yatılı bölge okullarında ve pansiyonlarda kalan öğrencilere akşamları, hiçbir ücret almadan ders verdiklerini belirten Polat, 'Derneğimizin tüm çalışmalarında, yöneticilerimizin ve halkımızın desteğini her zaman yanımızda gördük. Onun için katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dernek temsilciliğinin açılışına katılan Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan da bayan üyelerin, yönetimde etkin rol aldığı sivil toplum kuruluşlarının, daima fayda sağladıklarına dikkat çekerek, “Kuruluşundan bu yana SEYDER, her zaman ekip çalışması ve üyelerinin özverisiyle, ilimizde gıpta edilecek hizmetlerde bulunmuştur. Binevler Şubesinin açılışıyla, bu tür çalışmaların daha da artacağından eminim.” bilgisini verdi. SEYDER Başkanı Altan Ökkeş Narlı ve Binevler Şubesi Mustafa Tuna da, şubenin açılmasıyla çalışmalarını daha arttırabileceklerini belirttiler. Açılışa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Sinan Baş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.