Rafting Alanında İnceleme

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Cumayeri Dokuzlar köyündeki rafting alanını gezerek incelemelerde bulundu.

Nüfus İl Müdürü Hüsamettin Erkınay ve Turizm İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte rafting alanında incelemeler yapan Şiran, raftingin yapılan alanlar konusunda Düzce'nin önemli bir yere gelmesi için çalışacaklarını belirterek, ''Türkiye'de herkesin rafting yapabildiği tehlike riski en az olan Cumayeri Dokuzlar köyündeki rafting alanı özellikle büyük illerden gelen misafirlerimizle dolup taşıyor. Bunu kendi gözümüzle de görmek istedik. Ankara ve İstanbul arasındaki bu avantajımızı en iyi şekilde kullanacağız'' dedi.

Şiran ve beraberindeki heyet daha sonra Güzeldere Şelalesi ve Efteni Gölü'nü gezdi.

-Okullararası Puanlı Atletizm İl yarışmaları sona erdi-

18 Temmuz Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen yarışmalara 20 okul ve yaklaşık 250 öğrenci katıldı.

Yapılan yarışmalarda küçük kızlar kategorisinde Eski Mengencik İlköğretim Okulu 1594 puanla, küçük erkeklerde Hikmet Akın İlköğretim Okulu 2541 puanla, yıldız erkeklerde Hikmet Akın İlköğretim Okulu 230 puanla, genç kızlarda Ticaret Lisesi 216 puanla, genç erkeklerde yine Ticaret Lisesi 278 puanla birinci oldu.

Ferdi yarışlarda ise Ramazan Tanrıkulu genç erkekler 3 bin metrede, Ekrem Mercan genç erkekler bin 500 metrede, Hasan Keskin genç erkekler 800 metrede, Mesut Yıldırım genç erkekler 100 metrede, Atakan Altunsoy yıldız erkekler bin 500 metrede, Oktay Üçel yıldız erkekler 800 metrede, Mehmet Can Yirmibeş yıldız erkekler 200 metrede, Berkay Nuri Koç küçük erkek bin metrede ve Yağmur Kurt yıldız kızlarda bin 500 metre ile 800 metrede birinci oldu .
Kaynak: AA