Mini Mini Birler 'okuma'yı Söktüler

Özel Gülerçin Koleji Yönetimi’nce okumayı söken 1. Sınıf öğrencileri için ‘Okuma Bayramı’ düzenlendi.

Mini Mini Birler 'okuma'yı Söktüler
AİLELER YALNIZ BIRAKMADI
Bugün, Özel Gülerçin Koleji Kongre Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, Okul Yönetimi tam kadro orada yer alırken, öğrencileri bu mutlu gününde velileri de yalnız bırakmadı. Okuma Bayramı etkinliklerine geçilmeden önce gerçekleştirilen bir kokteyl ile kutlama yapılırken, çok heyecanlı olan öğrenciler de son hazırlıklarını tamamladı.

“1. SINIF ÖĞRETMENLERİNİN EN GÜZEL GÜNÜ BUGÜNDÜR’’
Okumanın coşkusunu doya sıya yaşayan öğrencilerin de sunuculuğunu da gerçekleştirdiği etkinlikte, bir konuşma gerçekleştiren 1. Sınıf Öğretmeni Nilay Yeni, 1. Sınıf öğretmenlerinin en güzel gününün okuma bayramları olduğunu belirterek, ‘’Bugüne kadar hep birlikte çalıştık, önce okumayı söktük sonra da bu bayrama hazırlandık. İnşallah daha nice bayramlar, nice güzel günler görür tüm bu güzellikleri hep beraber yaşarız. ‘’ diye konuştu.

“BİZ DE SİZLER GİBİ OKUMAYI SÖKTÜK’’
Etkinlikte ‘‘Biz de sizler gibi okumayı söktük’’ diyen bir öğrenci ise, ‘’Yeni şarkılar, yeni resimler öğrendik. Bizlere tüm bunu öğreten öğretmenlerimize, destek veren ailelerimize teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

BİRBİRİNDEN FARKLI ESERLERİ SESLENDİRDİLER Etkinlikte birbirinden farklı eserleri seslendiren öğrenciler, ‘Hansel ile Gratel’ adlı bir şarkıyı da Almanca olarak söylediler. İzleyenlerin büyük beğenisini kazanan öğrencilerden Ayşe Seniha Enez ise, etkinlikte seslendirdiği solo şarkıyla herkesi kendine hayran bırakmayı başardı.

KÜÇÜK PİYESLER VE DANSLAR SERGİLENDİ
Öğrencilerin birbirinden değişik gösteriler sunduğu program kapsamda, ‘Hayvanlar Açık Oturumu ve Hansel ile Gratel’ adlı küçük piyesler de izleyenlerin beğenisine sunulurken, ‘Uğur Böceği’ adlı bir dans gösterisi de sunuldu .
Kaynak: İHA