Başkan Korkmaz İmam-hatiplerle Bir Araya Geldi

Kızılpınar’da yarın düzenlenecek olan kutlu doğum etkinliği öncesinde hazırlıklar gözden geçirildi.

Başkan Korkmaz İmam-hatiplerle Bir Araya Geldi
ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
Kızılpınar Belediye Başkan ı Faruk Korkmaz, bugün makamında Kızılpınar’daki imam-hatiplerle bir araya geldi. Kutlu doğum programına ilişkin yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Başkan Korkmaz, imam-hatiplerin isteklerini de dinledi. İlçe Müftülüğü ile birlikte düzenlenecek programa tüm Kızılpınarlıların davetli olduğunu belirten Faruk Korkmaz ‘’bundan önceki yıllarda düzenlediğimiz programa Kızılpınarlılar yoğun bir katılım gösterdi. İnşallah bu program da yoğun bir katılımla gerçekleştirilecektir.’’ Dedi.

“DOLU DOLU BİR PROGRAM OLACAK’’
Kızılpınar Kültür Merkezi’nde düzenlenecek program hakkında da kısa bilgilendirmede bulunan Faruk Korkmaz, ‘’programda İl Müftümüz Mahmut Gürlen bir konferans verecek. Konuşmaların ardından şiirler okunacak, meddah ve semazen gösterileri yapılacak. Tasavvuf müziği konseri ile program son bulacak. Dolu dolu bir program hazırlandı’’ diye konuştu.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ’’
Başkan Korkmaz, imam-hatiplerden programı cami cemaatine duyurmalarını isteyerek şunları söyledi: ‘’birlikle manevi bir atmosfer yaşayacağız. Kızılpınar Belediyesi üzerimize düşeni yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz’’
Kaynak: İHA