ZOTEV 9. Genel Kurulunu Yaptı

Zonguldak Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı (ZOTEV) 9. Genel Kurulunu yaptı.

ZOTEV 9. Genel Kurulunu Yaptı
Zonguldak Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı 9. genel Kurulunu Zonguldak Maden Mühendisleri Odası salonunda gerçekleştirdi.

Genel Kurula, Özel Güvenlik Vakfı Başkanı Ali Kaya, Zonguldak Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Burhan Kuyu ve öğretmenleri, üyeler ve davetliler katıldı.

Genel Kurulda açılış konuşmasını yapan ZOTEV Başkanı Fikret Zaman, “Geçmişin geleceğe taşınması ve yaşatılması vakıfların görevleri arasındadır. İnsanlar arasında sosyal dayanışmanın sağlanması, yardımlaşmak, birbirine destek olmak, acı ve mutlu günleri paylaşmak, sevgi ve saygı tohumları atabilmek için vakıflar vardır. Bir hizmetin sürüp gidebilmesi için kişilerin kendi istekleriyle bağışladıkları para ve mülklere vakıf denir. Bu anlaşış ile kurulan ZOTEV 1995’den beri başta fakir ailelerin, Endüstri Meslek Lisesi’nde okuyan çocukları olmak üzere bu çocukların ve aileleri hiçbir surette kamuya açıklanmadan yardım, destek alırlar. Bunun dışında okulumuzun birçok ihtiyaçların gücümüz oranında karşılarız. Okulumuzun tüm etkinliklerinde yanlarında yer alırız. Birçok kişi elde ettiği imkan ve başarıyı eğitime borçludur. Eğitim yoluyla insanın sahip olacağı meslek çok kere kişiyi ruhsal açıdan doyurur ve maddi olarak rahatlatır. Bu durumun sağlayacağı imkanlar kişinin hayattan daha fazla zevk almasını mümkün kılar. Kahramanlara ihtiyaç göstermeyen bir toplum yapmak için eğitim görmüş gençlerin çabalarıyla mümkün olacaktır” dedi.

Konuşmanın ardından divan kurulu seçimi yapıldı. Divan kuruluna Celal Akyol, Sadullah Yılmaz ve Kaya Arığ seçildi. Daha Sonra Genel Kurulda saygı duruşu gerçekleştirildi.

Ardından ZOTEV Başkanı Fikret Zaman tarafından ZOTEV’in faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Yönetim Kurulunun üçte bir yenileme seçimi yapılırken, yönetime, Süleyman Bayraktar, Burhan Yıldırım, Osman Çora, Mustafa Terzi, Recai Dağlıoğlu, Erol Şeref, Aygün Şekerci, Burhan Koyu, Şenol Kadem, Mustafa İnce, Yusuf Ellialtıoğlu, Muhammet Kart, Gönül Ayyıldız, Abdullah Bayram ve Erdem Emral seçildiler.

Yönetim Kurulu asil üyeliğine ise, Fikret Zaman, Osman Alaca, Musa Altay, Burhan Koyu, Mustafa Terzi, Osman Çora ve Gönül Ayyıldız seçilirken, Mütevelli Heyetine, Tuna Aratoğlu, Sadullah Yılmaz ve Celal Akyol, Denetleme kuruluna ise, Erol Şeref, Kaya Arığ ve Recai Dağlıoğlu seçildi .
Kaynak: İHA