Çan Eğitimciler Derneğinin Hizmet Binası Açıldı

Çan'da bir süre önce kurulan Eğitimciler Derneği'nin hizmet binası, törenle açıldı.

Çan Eğitimciler Derneği Başkanı Yücel Doğan, törende, birer eğitim gönüllüsü ve eğitim neferi olarak en büyük gayelerinin eğitim olduğunu söyledi.

''Suyun akışına kendisini bırakan yerine, suya yön vermesi gereken kişilerin eğitimciler olması gerektiğini düşünüyoruz'' diyen Doğan, bugünün dünyasında en önemli aktörün, bilgi ve bu bilginin paylaşımı olduğunu vurguladı.

Doğan, derneğin temel amacının, eğitim, bilim, kültür, sanat anlamında faaliyetler yaparak, insanların eğitim ve öğretimine, toplumun ahlaki altyapısının sağlıklı bir şekilde oluşumuna katkı sağlamak olduğunu kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan da derneğin kurulması ve hizmet binasının açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti, derneğin güzel hizmetleri el birliğiyle yapacağına inandığını belirtti.

İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak'ın dua etmesinin ardından derneğin açılış kurdelesini, Kaymakam Hasan Gözen ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu birlikte kesti.

Pilav ve ayran ikramı yapılan törene, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, daire amirleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı .
Kaynak: AA