AK Partili Ünal: 'Teşvik Paketi Kalkındıracak'

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, hafta sonu seçim bölgesi Ordu'ya gelerek, bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulundu.

AK Partili Ünal: 'Teşvik Paketi Kalkındıracak'
TBMM'deki yoğun çalışmalardan fırsat buldukça Ordu'ya gelen Milletvekili Ünal, bu kez Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ve bazı açılışlara katıldı.

Milletvekili Ünal, ilk olarak Ordu Müftülüğü tarafından 19 Eylül Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı.

Buradaki etkinlikte Milletvekili Ünal'ın ebru sanatı yapması dikkat çekti. Ardından Cumhuriyet Mahallesi Market, Organize Sanayi Bölgesi'nde ise 300 kişinin istihdam ettiği tekstil firmasının açılışına katıldı.

Buradaki açılışlarda konuşma yapan Milletvekili Ünal, geçtiğimiz haftalarda Başbakan Erdoğan tarafından açılanan teşvik paketine değindi. Ordu'ya yatırım yapmak isteyen herkese, çok büyük kolaylıklar sağlanacağını, her türlü destek olunacağını ifade eden Ünal, "İlimize yapılan bu tür yatırımların artmasını bekliyoruz. Bugün açılışını yaptığımız bu tesislerde 350 kişinin istihdam ettiğini öğrendik.Bu da bizi mutlu etti. Biliyorsunuz, ilimiz yeni açıklanan teşvik yasasında 6. bölge ve 2. sırada yer alıyor.Bu da ilimizde yapılacak olan yatırımlara çok büyük kolaylıkların geldiğini göstermektedir. Biz ilimize yatırım yapmak isteyen herkese elimizden gelen desteği fazlasıyla yapmaya hazırız" dedi.

Milletvekili Ünal, market ve tekstil fabrikası açılışlarının ardından Durugöl Kemal Yazıcıoğlu tesislerinde 1. Amatör Küme Play-Off müsabakalarında Gölköyspor-Ulubey Belediyespor maçını izledi .
Kaynak: İHA