Siverek'te Kutlu Doğum Coşkusu Yaşandı

Şanlıurfa Siverek İlçesi’nde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri münasebetiyle Siverek Aktif İş Adamları Derneği (SAİDER) tarafından düzenlenen programı büyük ilgi gördü.

Siverek'te Kutlu Doğum Coşkusu Yaşandı
Siverek Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa yaklaşık 4 bin izleyici katıldı.

Programa Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Siverek İlçe Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar, SAİDER Başkanı Cabir Demirdaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program 1 dakika saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın Abdulgani Çelik hocanın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Açılış konuşmasını SAİDER Yönetim Kurlu Üyesi Sıdık Lale tarafından yapıldı. Sunuculuğunu Ramazan Ümit Şimşek’in yaptığı programda sanatçı Gökmen ve Grup Tillo ilahileri ile Semazen gösterisi izleyenlere duygulu anlar yaşattı.Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç yaptığı konuşmada “Yüce Yaratıcımıza şükür etmek, Habib’in gölgesinde 21. asırda Siverek’te Şanlıurfa’da coşkuyla bir arada bulunuyoruz. Onu özgürce anıyoruz, O'nun şefaatini istiyoruz, O'nu rahmetle anıyoruz, ona çok ihtiyacımızın olduğunu biliyoruz ve O'na şükür ediyoruz.” dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar yaptığı konuşmada bu zamanda Muhammedi insanlara ihtiyacımız var. Rabbim hepimize onun gibi oturup onun gibi kalkmayı, onun gibi düşünüp onun gibi yaşamayı nasip etsin. Yüce Rabbim bizi Muhammedi insanlardan eylesin” dedi.

Programa gelen izleyicilere M. Fethullah Gülen Hocaefendi’nin sonsuz nur anlı kitabından 3 bin adet hediye edildi. Aynı zamanda programa katılan 4 bin izleyici içerisinden, protokolden rakamlar söyletilerek 20 kişiye altın hediye edildi. Program Siverek Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar’ın duasıyla sona erdi .