İşkur’dan Mmo’ya Ziyaret
Çalışma ve İş Kurumu(İŞKUR) Samsun İl Müdür Vekili Hasan Kılıçaslan Makina, Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Bilgilendirme ziyaretinden ve birlikte çalışma yapmak teklifinden duyduğu memnuniyeti söyleyerek basına açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nin sadece üyelerine yönelik değil, birçok sektörde çalışan/çalışacak olan personellere yönelik düzenlediği eğitim ve seminerlerle bilgi ve deneyimlerinin sektörlere akışını sağladıklarını, Samsun’da nitelikli teknik personel alt yapısı sorunun çözümü ve işsizliğin azaltılmasına yönelik çalışmaların bütünde Samsun ekonomisine olumlu katkı koyacağını, sonuçta da Samsun’un Gelişim sürecini hızlandıracağını söyledi.
Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden de sonra bu çalışmaların içersinde yer alacaklarını belirten Gürkan, kurumların birbirini kesen değil, birbirlerini tamamlayan şekilde hareket ettikleri ve çok proje üretmek yerine toplumsal kabul görmüş projeleri birlikte sonuca ulaştırabilmek anlayışıyla çalışmalarını yürütmekle başarının yakalanabileceğini vurguladı .
