Fatsa’da Asfalt Hedefi 300 Bin Metrekare
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, bu yaz 300 bin metrekare asfalt dökmeyi hedeflediklerini belirterek, "2012 yılı Fatsa'da asfalt yılı olacak” dedi.

Sıcak asfalt olarak imar yollarındaki planladıkları asfaltın bu sene en az 150 ben metrekare olduğunu belirten Hüseyin Anlayan, “Allah bir kaza kader vermezse ve hava şartları da el verirse en az 150 bin metrekare sıcak asfaltı Fatsa'da hayata geçirerek mahallelerde ciddi bir şekilde rahatlamayı inşallah hep beraber yaşayacağız. Vatandaşlarımız bu sene çok yoğun bir asfalt çalışması görecekler ve bu hizmeti almış olacaklar. Bizim sıcak asfaltı planladığımız imarlı mahallelerimizin dışında imar planı geçmemiş ama belediyemize bağlı mahallelerimizde var. Vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtarmak için o mahallelerde de kaplama asfalt yapacağız. Bu yaz gerek sıcak asfalt gerekse kaplama asfalt olarak 300 bin metrekareyi geçeceğimizi umut ediyorum. Şu ayrımı bir defa daha yapmak istiyorum. İmarlı mahallelerimizde sıcak, imar planı geçmemiş mahallelerimizde de kaplama asfalt yapılarak vatandaşlarımızı bu toz ve çamurdan inşallah kurtaracağız" şeklinde konuştu.
Başkan Anlayan, bu sene hedefledikleri 300 bin metrekare asfaltı gerçekleştirebilmek için gece-gündüz çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi .
