Türkiye Finans Heyeti Naksan’da

Türkiye Finans Katılım Bankası AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Donald Paul Hill, Türkiye Finans Genel Müdürü Veysel Derya Gürerk ve Türkiye Finans Gaziantep Şube Müdürü Özcan Tan, Naksan Holding Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Türkiye Finans Heyeti Naksan’da
Naksan Holding protokol binasında yapılan toplantıda, Türkiye Finans’ın üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Nakıboğlu, Bahaeddin Nakıboğlu, Emre Nakıboğlu ve Naksan Plastik Genel Müdürü Sadettin Korkut, Yönetim Kurulu Danışmanı Yavuz Akyol da hazır bulundu. Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, ziyaret sırasında genel ekonomik konular üzerinde olumlu bir görüşme yaptıklarını söyledi.

Türkiye Finans Genel Müdürü Veysel Derya Gürerk ise Türkiye Finans’ın 82 şubesi ve 3 bin 350’yi aşkın çalışanıyla 1 milyondan fazla müşteriye hizmet verdiğini söyledi.

Gürerk, “Türkiye Finans’ın yüzde 60 hissesi 2008 yılında Orta Doğu’nun en önemli bankalarından ve Suudi Arabistan’ın en büyük bankası olan The National Commercial Bank (NCB) tarafından satın alınmıştır. Yeni ortaklık ve Boydak ile Ülker Gruplarının yanına eklenen bu büyük güç sayesinde daha da gelişen Türkiye Finans, öncü katılım bankası olma vizyonunu sürdürmektedir” dedi.

Kaynak: İHA