Kitap Kurtları Başarı Belgesi İle Ödüllendiriliyor

Şanlıurfa Çağlayan Baran İlköğretim Okulu, her ayın en çok okuyanına ve bir önceki aya göre artış gösteren öğrencilerine 'Kitap Kurdu Başarı Belgesi' vererek, kitap okumayı teşvik ediyor.

Okul müdürü Bekir Sabuncu, amaçlarının topluma örnek bireyler yetiştirmek olduğunu, bunun ancak iyi bir eğitimle mümkün olduğunu söyledi.

'Bu Benim Eserim' proje yarışmasında öğrencilerinin hazırladıkları iki proje ile bölge ikinciliği ve Türkiye üçüncülüğü elde ettiklerini belirten Bekir Sabuncu, her ayın en çok okuyanına ve bir önceki aya göre artış gösteren öğrencilerine 'Kitap Kurdu Başarı Belgesi' verdiklerini vurguladı. Çocukların kitap okumaya özendirmek için kitap tanıtım günlerini de düzenlediklerini ifade eden Sabuncu öğrencilerin yabancı dillerini geliştirmeleri için de ana sınıfından başlayarak 8. sınıfa kadar yabancı dil eğitimi verdiklerini kaydetti.

Sabuncu 12 kişi olarak belirledikleri öğrencilerinden 7 kişiyi olimpiyat takımına hazırladıklarını da bildirdi.Öğrencilerin yanı sıra velilerin de eğitimine büyük önem verdiklerini dile getiren Bekir Sabuncu, okulda veli ve öğrenci seminerleri, öğrenci motivasyon kahvaltıları, veli kahvaltıları ve anne-baba okulu da açtıklarını anlattı .