Kiad’tan Smmmo’ya Ziyaret

Kırklareli İş Adamları Derneği (KİAD) Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.

Kiad’tan Smmmo’ya Ziyaret
KSMMMO Başkanı Burhan Üstünkol, kendisini ziyarete gelen KİAD Başkanı Emre Yurdakul, Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut ve Dernek Genel Sekreteri Ömer Altun’u makamında ağırladı. KİAD’ın yeni yönetiminin hayırlı olmasını dileyen Oda Başkanı Üstünkol; “Genç arkadaşları görmek beni mutlu etti. Önceki yönetime ziyaretlerimiz oldu. Onların da bizlere ziyaretleri oldu. Sizlere tekrardan hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Kırklareli SMMMO olarak her zaman KİAD’ın yanında olacaklarını ifade eden Oda Başkanı Üstünkol; “Bizlere ihtiyaç duyduğunuz her platformda sizlerin destekçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Yurdakul, geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda yönetim değişikliği olduğunu ifade ederek, derneğin kurucu başkanı Selim Kınalı’nın bu dönem müsaade istediğini, önceki dönemde başkan yardımcılığı görevi yaptığını, yeni dönemde ise başkanlık görevine seçildiğini kaydetti.

Dernek üye sayılarının 90’na yaklaştığını vurgulayan Denek Başkanı Yurdakul, her geçen günde üye sayılarının arttığını belirterek şunları söyledi; “Derneğimiz 2006 yılında kuruldu. Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) üyesiyiz, 172 adet bizim gibi üye dernekten oluşan TUSKON, Türkiye’nin kendi sektöründe en büyük sivil toplum örgütlerinden bir tanesidir. Konfederasyonumuz ile derneğimiz arasında bir ara kuruluşumuz var. Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) federasyonumuz Marmara bölgesindeki 33 dernekten oluşmaktadır.” Ziyarette dernek çalışmalarından bahseden KİAD Başkanı Emre Yurdakul, dernek olarak iş seyahatleri, kişisel gelişim ile alakalı konularda faaliyetlerinin bulunduğunu, amaçlarının kişin kendisini geliştirerek donanımlı bir hale gelmesi olduğunu, kişinin vizyon sahibi olarak bunu kendi iş hayatına yansıtmasını düşündüklerini belirtti.

Hoş sohbet ile devam eden ziyaretin sonunda KİAD Başkanı Yurdakul, Kırklareli SMMMO Başkanı Üstünkol’a KİAD logolu bir plaket hediye etti .
Kaynak: İHA