Fethiye’de İntihar Girişimi

Fethiye’de, kız arkadaşından ayrılan genç intihar etmek istedi.

Fethiye’de İntihar Girişimi
Olay, saat 19.00 sıralarında Patlangıç Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı’nda Patlangıç YİBO Kız Öğrenci Yurdu karşısında bulunan inşaat halindeki binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın çatısına çıkan 19 yaşındaki Y.C. isimli genç, yurda doğru bakarak, eski sevglisi S.Ş. isimli kıza bağırmaya başladı.

Yurttan dışarı çıkmasını ve çok sevdiğini söyleyen Y.C., kız arkadaşından anlayış beklediğini ve yanına getirilmesini istedi.

Fethiye Belediye İtfaiye görevlileri, açtıkları branda ile olası bir atlayışta gencin yere çakılmaması için tedbir alırken, çok sayıda vatandaş, 112 acil ekibi ve polis merkezi görevlileri teyakkuzda beklediler.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Polis yetkilileri, S.Ş isimli kız öğrencinin yurt müdürü ile görüşerek kızın çatıya çıkarılmasını kararlaştırdı. Bunalıma girdiği tahmin edilen Y.C.’nin yanına, polis ve öğretmeni ile birlikte çıkarılan S.Ş.'nin gençle görüştürülmesinin ardından polis, bir hamle yaparak Y.C.’yi yakaladı. Ağlayarak, polis tarafından aşağıya indirilen Y.C., ambulansa hastaneye götürülürken, S.Ş. isimli kız da yurda götürüldü.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis yetkilileri, intihara teşebbüs olayı ile ilgili olarak soruşturma başlatırken, Y.C.’nin uzun süredir aynı beldeden S.Ş. ile arkadaş olduğu ancak geçtiğimiz günlerde kız öğrencinin bu ilişkiyi bitirdiği öğrenildi .
Kaynak: İHA