Aşk Çatıya Çıkardı

Fethiye’de aşık olduğu kızın konakladığı yurdun karşısında bulunan 3 katlı binanın çatısına çıkan genç, kız arkadaşının ayrılmak istemesi üzerine ilçeyi ayağa kaldırdı.

Aşk Çatıya Çıkardı
Yaklaşık yarım saat boyunca Fethiye Belediyesi İtfaiye Ekipleri, gencin kendisini atma ihtimaline karşılık branda açarken; Fethiye Emniyet Müdürlüğü Polis Ekipleri de gencin aşık olduğu kızı çatıya çıkarıp, ikna etmesini sağlattı. Edinilen bilgilere göre; saat 19.00 sıralarında Patlangıç Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı’nda Patlangıç YİBO Kız Öğrenci Yurdu karşısında bulunan, yaklaşık 15-20 metre yüksekliğinde, inşaat halinde bulunan binaya çıkan 19 yaşındaki Y.C. isimli genç, yurda doğru bakarak S.Ş isimli bir lisede okuyan, aşık olduğu kıza bağırmaya başladı.

Yurttan dışarı çıkmasını ve çok sevdiğini söyleyen aslen Köyceğiz’in Toparlar beldesinden olan Y.C., kız arkadaşından anlayış beklediğini ve yanına getirilmesini istedi. Elleriyle tutunarak, inşaatın çatısından bir ara kendini aşağıya bırakan, bu halde yaklaşık 5 dakika duran Y.C., aşağıda toplanan kalabalığa bağırarak, kız arkadaşının getirilmesini istedi. Fethiye Belediye İtfaiye Görevlileri, açtıkları branda ile olası bir atlayışta gencin yere çakılmaması için tedbir alırken, çok sayıda vatandaş, 112 acil ekibi ve polis merkezi görevlileri teyakkuzda beklediler.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Polis Yetkilileri, S.Ş isimli kız öğrencinin yurt müdürü ile görüşerek kızın çatıya çıkarılmasını kararlaştırdılar. S.Ş isimli kız öğrenci, çatıya çıkarılmayı kabul edince hemen harekete geçildi. Y.C., çevreye kendini atacağı şekilde bağırırken, kız arkadaşının ismini de haykırarak bir an önce konuşmak istediğini, yoksa canına kıyacağını söyledi.

Bunalıma girdiği tahmin edilen Y.C.’nin çatıya polis ve öğretmeni ile birlikte çıkarılan S.Ş isimli kız öğrencinin görüştürülmesinin ardından polis, bir hamle yaparak Y.C.’yi boşluğa düşmeden yakalamayı başardı. Ağlayarak, polis tarafından aşağıya indirilen Y.C., 112 acil ambulansa alınarak, tedavi için hastaneye götürülürken, lise öğrencisi olduğu öğrenilen S.Ş isimli kızda yurda götürüldü.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis yetkilileri, intihara teşebbüs olayı ile ilgili olarak soruşturma başlatırken, Y.C.’nin uzun süredir aynı beldeden bu kız öğrenci ile arkadaş olduğu ancak geçtiğimiz günlerde kız öğrencinin bu ilişkiyi bitirmek istemesi yüzünden Y.C.’nin bunalıma girerek, Fethiye’ye geldiği ve herhangi bir işinin olmadığı öğrenildi .
Kaynak: İHA