Ak Parti Karaman İl Yönetimi Basına Tanıtıldı

AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, 6'sı kadın 40 kişiden oluşan yeni il yönetimini basına tanıttı.

Kerim Dereli, 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen 4.Olağan İl Kongresi’nde delegelerin oyları ile göreve layık görüldüklerini belirtti.

Dereli, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘İşimiz hizmet gücümüz millet’ sözünü en güzel şekilde hayata geçireceklerini söyledi.

Yeni yönetimde görev dağılımının yapıldığını ve Karaman’ın daha iyi noktalara gelmesi anlamında çalışmalarına başladıklarını ifade eden Dereli, “Çözüm odaklı bir çalışma hassasiyeti ile ekip halinde sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Siyasetimizde şeffaf ve demokrasiye tam bağlı olmak en önemli farkımız olacak. 24 Mart’ta bize verilen yetkiyi adalet ve dürüstlük adına kullanacağız ve bu inancımızda kararlı olacağız.” dedi.

Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu ile Yeşildere Belediye Başkanı İbrahim Koçak’ın da hazır bulunduğu programda Dereli, Karaman bünyesinde bulunan sivil toplum kuruluşlarını ve kamu kurumlarını dinleyerek onlarla birlikte hareket ederek bugüne kadar yapılan hizmeti daha ileriye götüreceklerini kaydetti.

Yeni il yönetiminin tek tek basına tanıtıldığı program topluca fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.