Narman'da Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümü, Narman ilçesinde çeşitli törenlerle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla baylaşan törene, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Nedim Karakuş, Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Yüksel, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser İskender Güray Keskin ve kamu kurum çalışanları katıldı.

Kaymakam Atasoy, burada yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşundan buyana kamu düzeninin ve güvenliğinin sağlanması için görevini başarıyla yerine getirdiğini belirterek, teşkilatın kendisini sürekli yenilediğini vurguladı.

Tür polisinin, halkın desteğini ve sevgisini kazandığını ifade eden Atasoy, ''Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında, ülke bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik yıkıcı, bölücü hareketlerin önlenmesinde hayatlarını kaybeden şehit polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum'' dedi.

İlçe Emniyet Amiri Keskin de teşkilatın toplumda huzuru ve düzeni sağlamada, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumada, kanun hakimiyetini ve devlet otoritesini temin etme görevlerini üstlendiğini söyledi.

Kendilerini sürekli geliştirerek, insan odaklı çalışmanın gereklerini yerine getirdiklerini vurgulayan Atasoy, ''Teknolojiyi sürekli takip eden, yeniliklere açık, vizyon ve ufuk sahibi personelimizle Narman halkına hizmet etmekten onur ve kıvanç duyuyoruz'' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Kaynak: AA