KAMU-SEN Terör Olaylarını Lanetledi

Amasya'da dün yaşanan ve 2 askerin şehit olması ile sonuçlanan terör saldırısı protesto edildi.

KAMU-SEN Terör Olaylarını Lanetledi
Türkiye Kamu-Sen Amasya İl Temsilcisi Kamil Terzi, "Acımız ve öfkemiz büyük." dedi.

amu-Sen üyesi bir grup, Valilik önünde toplanarak, terör saldırılarını sloganlar eşliğinde protesto etti. Kamu-Sen Amasya İl Temsilcisi Terzi yaptığı açıklamada, “Her gün birkaç yiğidimizi kara toprağa veriyoruz. Sözde demokratik açılım politikalarıyla şımartılan hainler milletin bağrını yakıyor. Televizyon köşelerinde Sevr paylaşımları yapanlar, Türk’e kin kusanlar baş tacı ediliyor, Ermeni’yim diyenler alkışlanıyor.” şeklinde konuştu.

'Koca bir millet sindire sindire yok edilirken, hala kimsenin uyanmadığını' vurgulayan Terzi, sözlerine şöyle devam etti: “Acımız, öfkemiz büyük, lanet okumaktan bıktık, hainlere yeter artık dur demenin vakti geldi. Nasıl oluyor da Anadolu’nun tam ortasında terörist barınır ve yakalanamaz anlayamıyoruz, kahroluyoruz.
Amasya, askerine, emanetine sahip çıkamadı, hainlerin kahpe tuzağına engel olamadı. Bunun hesabını verecek birileri mutlaka çıkmalı. Bugün görüyoruz ki normal zamanlarda bilerek ya da bilmeyerek hainlerin ağzıyla konuşanlar da pişkince terörü kınayan açıklamalar yapıyorlar. Anayasa’dan Türklük kavramını çıkartacağız diyenlerin, Kürtçe eğitim ve savunma isteyenlerin, andımızı, gençliğe hitabeyi kaldırmaya yeltenenlerin bugün döktükleri gözyaşı timsah gözyaşlarıdır. Ne yaparlarsa yapsınlar, ne olursa olsun biz susmayacağız. Uyuyanları da uyandıracağız. Son nefesimize kadar hainlerle, uzantılarıyla ve onları şımartanlarla mücadele edeceğiz.
Hainleri ve işbirlikçilerini deşifre edeceğiz.”