Dursunbey'de Polis Haftası Kutlamaları

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Polis Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Dursunbey'de Polis Haftası Kutlamaları
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi törene Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Belediye Başkan Vekili Cemal Ergenç ve İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ünsal, Dursunbey Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Deniz, siyasi partilerden temsilcileri ile çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Polislerin Atatürk Anıtına çelenk sunduğu törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğünden Komiser Salih Muslu, polis teşkilatının tarih boyunca olduğu gibi bugün de canı pahasına fedakar çalışmalarla görevini sürdürdüğünü belirtti.

Komiser Muslu, "Polis teşkilatı olarak halkımızın beklentilerinin yerine getirilerek huzur ortamının devamının sağlanması ve halkımızın desteğinin kesintisiz olarak devam etmesi en önde gelen hedefimizdir. Dursunbey Emniyet Müdürlüğü olarak ilçemizde mevcut olan huzur ve güven ortamını daha da iyi hale getirmek için uğraşıyoruz. Bu uğraşlarımızın neticesinde Dursunbey’de Emniyet Müdürlüğüne intikal etmiş olaylara kısa sürede müdahale edilerek 350 tane olay kısa sürede aydınlatılmıştır. Yüzde 98’lik bu başarıda polis teşkilatımızın yanı sıra diğer kurumlarımızın da büyük katkıları olmuştur" dedi.

Törenin ardından Emniyet Müdürlüğüne geçen protokol üyeleri ve davetliler İlçe Emniyet Müdürü Naki Ateş'in şahsında tüm emniyet teşkilatının haftasını kutladı. Çeşitli ikramların yapıldığı müdürlükteki tören ve kutlamalar şehitler için yapılan lokma hayrı ile sona erdi .
Kaynak: İHA