Chp'li Özel: 'hedef İlk Seçimlerde Soma'yı Almak'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel, Soma İlçe Teşkilatı'nın yenilenen yönetimi ile yaptığı toplantıda, ilk hedeflerinin burada yerel seçimleri kazanmak olduğunu söyledi.

Chp'li Özel: 'hedef İlk Seçimlerde Soma'yı Almak'
CHP İlçe binasında Milletvekili Özgür Özel ve partililerle bir araya gelen yeni yönetim, bundan Sonraki süreç ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Bilim ve tekniğe inanan, insan merkezli bir yönetim anlayışı ile çalışmaların devam edeceğini belirten Milletvekili Özel, yenilenen CHP yönetiminin eski yönetimi de çalışmalara dahil ederek geniş kapsamlı bir çalışmaya başlayacağını kaydetti.

Önlerinde 2014 yerel seçimleri olduğunu ifade eden milletvekili ÖzeL, bu birliktelikle Soma’yı CHP’ye kazandıracaklarını ifade etti.

Özel, “Artık yerel yönetimlerle ilgili çalışmalarımıza yoğunluk vermeliyiz. Biz milletvekilleri olarak kendi aramızda hazırladığımız 4'er aylık görev diliminde, ben soma’yı bir başka vekilimize bırakacağım. Sizler bu süreçte gelişmelerden bizleri haberdar etmelisiniz. Diğer Milletvekili arkadaşlarımız Soma’daki çalışmalarda sizlerle olacak. Özellikle ağustos ve eylül aylarında bölgemizde sıkı bir çalışma yapmalıyız. Türkiye’de Zonguldak ne ise, Manisa’da da Soma odur" dedi.

"YÜZEYSEL OY ORANLARI BİZLERİ ÜZÜYOR" Manisa Milletvekili Özgür Özel, şöyle devam etti: "Genel tabloda oy oranlarına baktığımızda karşımıza çıkan yüzeysel oy dağılımları bizleri üzüyor. Bu güne kadar seçimlerde geri kalmış ve Belediye’yi kazanamamış olabiliriz ancak, buranın mayasında sosyal demokratlık var. Özellikle Maden yatağı olan ilçemizde işçilerimiz ve aileleri açısından partimiz umut olacaktır. Başka yerlerde kabuğumuzu kırmak daha zor ancak Soma’da bu daha kolay olacaktır. Soma’nın yapısı gereği CHP vatandaşımıza çok yakındır. Vatandaşımız bizlere daha kolay ulaşabiliyor ve iletişim kurabiliyor. Liderimiz sürekli vatandaş ile temas halinde olun, onları dinleyin uyarısında bulunuyor. Bizde bunu Soma başta olmak üzere diğer bölgelerimizde en iyi şekilde yapacağız. Bizlerin Soma gibi sosyal demokrasinin kalesi olan bir yerde yapılacak ilk seçimlerde Soma Belediyesini kazanmayı ilk hedef olarak belirlememiz gerekiyor." "ESKİ YÖNETİMLE BİRLEŞİN" Özel, "CHP Soma yönetimi yenilendi. Başkanımız Bayramoğlu ile meslektaş sayılırız. İkimizde sağlık alanında görev yapıyoruz. Yapısı gereği sosyal demokrat bir kişiliğe sahip olan Başkanımız olaylara insani ve art niyet olmadan yaklaşım sergiliyor. İyi bir ekiple yola çıktığını biliyorum. Burada başkanımızın seçimi kaybeden yönetime karşı Son derece şefkatli, onların ayaklarına giderek sahip çıkacak ve güçlenecek bir pozisyon ortaya koymalı. Başkanımızda da bu hassasiyeti görüyorum. Bundan Sonra bizlerde Milletvekili arkadaşlarımız ile Meclis çalışmalarımız el verdiği ölçüde sizlerle daha sık birlikte olacağız ve destek olmaya devam edeceğiz. Sayılı günler çabuk geçiyor. Gelecek seçimlere hep birlikte sağlıklı ve güçlü bir şekilde hazırlıklı olarak çıkmalıyız” diye konuştu.

CHP Manisa Milletvekili Özel’in konuşmalarını CHP Soma ilçe Başkanı Murat Bayramoğlu da destekledi. Bayramoğlu konuşmasında, “Bizler Milletvekillerimizin hızlı çalışma temposuna ayak uyduracağız. Kongre geride kaldı. Biz kongreyi kazanmadık dolayısıyla kaybedende olmadı. Umuyorum ki bu kongre ile CHP kazanacak. Bizi CHP olarak gerekli çalışmalarımızı tamamlayarak yerel seçimlere hazırlanacağız. Bu süreçte üç milletvekilimizin de bizlere destek olacaklarını biliyorum. Ben kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA