Sertadım’dan Tarıma Ziyaret

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bekir Sertadım, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Lek’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Sertadım’dan Tarıma Ziyaret
Göreve gelmelerinin ardından resmi kurumlara ziyarette bulunduklarını kaydeden Merkez İlçe Başkanı Sertadım , Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydetti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ülke genelinde önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Sertadım, Erzincan tarımının da son yılarda şaha kalktığını, tarım adına sevindirici gelişmelerin yaşandığına vurgu yaptı. Erzincan’ın Doğu Anadolu’da önemli bir tarım potansiyeline sahip olduğunu vurgulayan Sertadım, büyükbaş hayvancılıktan küçükbaş hayvancılığa, su ürünlerinden arıcılığa, sebzecilikten meyveciliğe büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, Erzincan’ın tarım alanında bölgenin merkezi olma yolunda önemli çalışmalar yaptığını kaydetti.

Yakın bir zamanda Et ve Balık Kurumu’nun Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan kesimhaneyi işletmeye açacağını bunun da broiler sektörünü hareketlendireceğini açıklayan Sertadım, tarım teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İl Müdürü Ali Lek ise AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sertadım’ın ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, tarım teşkilatı olarak Erzincan çiftçisine hizmet etmekten mutluluk duyduklarını söyledi.