Eğlence Mekanlarına Sıkı Denetim

Bursa'da maliye ve belediye, polis desteği ile gece külüpleri ve içkili eğlence mekanlarını mercek altına aldı.

Eğlence Mekanlarına Sıkı Denetim
Osmangazi ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü desteği ile yürütülen 3'lü çalışmalarda maliye ekipleri vergi denetimi, zabıta ruhsat ve temizlik, polisler ise kimlik kontrolleri yaptı.

Ekiplerin ortaklaşa olarak Osmangazi Kaymakamlığı önünden hareket ettiği 3 gecelik çalışmalarda özellikle Yalova Yolu üzerindeki mekanlarda denetimler yoğunluk kazandı.

İlçe genelindeki bütün alkollü mekanların denetiminin yapıldığı 3 gecelik çalışmada 10 işyeri hakkında işlem yapıldı. Bu tip kontrollerin değişik ilçelerde özellikle maliye ve belediye kontrolleri için devam ettirileceği öğrenildi.

Mekanlarda çalışanların sigorta kayıtlarının olup olmadığına kadar yapılan kontrollerde bazı işyerlerine de mühürleme kararı çıktı. Eğlence mekanlarının toplumun bir araya geldiği yerler olduğunu belirten emniyet yetkilileri, bu alanların hijyen bakımından eksiklikleri bulunmasının dikkat çektiğini kaydettiler.

Yalova Yolu'ndaki birçok alkollü mekanın ruhsat şartlarını taşımadığı için kapatılmasının ardından, diğer bölgelerde de yoğun denetimler yapılıyor .