Biyologlar Tanışma Gecesinde Bir Araya Geldi

Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencileri, Biyoloji Kulübü'nün organize ettiği tanışma gecesinde bir araya geldi.

Biyologlar Tanışma Gecesinde Bir Araya Geldi
Harran Üniversite Biyoloji Kulübü tarafından organize edilen tanışma gecesine, Harran Üniversitesi Biyoloji Bölümü Başkanı Prof.Dr. Hasan Akan, Zooloji Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Ahmet Oymak, Biyoloji Kulübü Danışmanı Yrd. Doç.Dr. Şahin Toprak, Biyoloji Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve yaklaşık 100 öğrenci katıldı.

Tanışma gecesinde, Harran Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nde görevli akademisyenleri tanıtan sinevizyon gösterisi sunumu yapıldı. Sinevizyon gösterisi ardından öğrencilere Biyoloji Kulübü'nütanıtan ve geçen yıllardaki etkinliklerini anlatan kısa film izletildi. Sinevizyon ve kısa film gösterisinden sonra öğrenciler ve akademisyenler sıra gecesine geçti. Öğrenciler sıra gecesinde halay çekerek stres attı.

Tanışma gecesinin sonunda konuşma yapan Biyoloji Kulübü Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Şahin Toprak, şunları söyledi:

"Biyoloji Kulübü olarak gelecekte meslektaşlarımız olacak olan öğrencilerimiz ile bir tanışma gecesi düzenledik. Gecemizin amacı Biyoloji Bölümü'nde okuyan öğrencilerin samimiyetini artırmak ve yaklaşan ara sınav öncesi öğrencilerin motivasyonlarını artırmaktır. Biyoloji Kulübü olarak ara sınavlar sonrasında, öğrencilerimiz ile birlikte bitki, böcek ve kuş türlerini daha yakından tanımak için arazigezilerine çıkmayı planlıyoruz. Yaptığımız bu gecede bizleri yalnız bırakmayan bütün öğrencilerimize ve akademisyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." Harran Üniversitesi Biyoloji Bölümü Başkanı Prof.Dr. Hasan Akan da şöyle konuştu: "Bu gece ileride meslektaşım olacak olan öğrencilerimle bir araya gelmekten onur duydum, öğrencilerimiz bizleri hiçbir zaman mahcup etmeyecek ve alanlarında en iyi olacakları inancındayım" Zooloji Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Ahmet Oymak da sözlerini şöyle sürdürdü: "Tanışma gecemizde bizimle birlikte olan tüm öğrencilerimizin ileride en iyi yerlere gelecekleri inancındayım. Gelecek hafta yapılacak ara sınavlar öncesinde stres atan öğrencilerimize tavsiyemiz, derslerin çalışmaları ve girecekleri sınavlardan başarılı olmalarıdır "