Başkent'te Trafik Kazaları: 3'ü Ağır, 6 Yaralı

Başkent'te meydana gelen iki ayrı kazada 3'ü ağır, 6 kişi yaralandı.

Başkent'te Trafik Kazaları: 3'ü Ağır, 6 Yaralı
Alınan bilgiye göre, Ulus Osman Kavşağı'nda gece saatlerinde meydana gelen kazada henüz sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 06 BG 5178 plakalı otomobil ile 34 RFS 08 plakalı araç çarpıştı.

Savrulan 34 RFS 08 plakalı otomobil, trafik lambalarına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle trafik lambaları devrildi. Kazada, her iki araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Kazayı görenler durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis, kavşakta başka bir kaza olmaması içingüvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahalelerini olay yerinde yaptı. İtfaiye ekipleri, patlama ihtimaline karşı aracın elektrik aksamını devre dışı bıraktı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi aldına alındı. Kaza sonrası araçların parçalarının yola savrulduğu gözlendi.

Kaza sonrası araçlarda büyük çapta hasar meydana geldi. Kavşakta meydana gelen kaza nedeniyle bir süre kontrollü verilen trafik, araçların çekici marifetiyle kaldırılmasının ardından normale döndü. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Ankara'da ikinci kaza da Keçiören Basın Caddesi'nde meydana geldi. Henüz sürücülerinin isimleri belirlenemeyen 06 BC 2043 plakalı minibüs ile 06 T 5810 plakalı ticari taksi Basın Caddesi üzerinde kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüsün sürücüsü araçta sıkıştı. Kazayı görenler, durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Sıkışan sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından minibüsün kapısı kesilerek kurtarıldı. 112 ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini olay yerinde yaptı.

Çarpışmanın şiddetli olduğu kazada, araçların parçalarının yola savrulduğu gözlendi. Öte yandan minibüsün koltuğundaki kan ile pedal kısmında bulunan ayakkabı dikkat çekti.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Yıldırım Beyazıt Dışkapı ile Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Yılmaz H., Berk K. ile Mehmet K.'nın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası araçlarda büyük çapta hasar meydana geldi. Trafiğe kapan cadde, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Polis, her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı