Aydın’da Şüpheli Yangın

Aydın Merkez Hasanefendi Mahallesi’nde gece yarısı bir evde çıkan yangında ev 10 dakika içinde kül oldu.

Aydın’da Şüpheli Yangın
Polis ve itfaiye ekiplerinin şüpheli bulduğu yangınla ilgili soruşturma başlatırken, maddi hasarın büyük olduğu belirtildi. Göz göre göre evi küle dönen 88 yaşındaki Perihan Şahin, çaresiz bir şekilde yanan evini izledi. Yangın saat 24.00 sıralarında Hasan Efendi Mahallesi 1913 sokakta çıktı. 1 numaralı müstakil evde çıktı. İddiaya göre bir gün önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce camları kırılan evden bir anda dumanlar yükselmeye başladı.

Müstakil evde oturanların ikametinde bulunmadığı sırada çıkan yangını görenler hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelerek söndürme çalışmaları başlatan itfaiye ekipleri, alevleri çevredeki diğer evlere sıçramadan kontrol altına aldı. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, polis ve itfaiye ekipleri şüpheli buldukları yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Yangın sonucu tamamen yanan evin sahibi 88 yaşındaki Perihan Şahin çaresiz bir şekilde evinin yanışını izledi. Görgü şahitleri alevlerin bir anda yükseldiğini ve yangından hemen önce evden gürültü geldiğini belirterek yangının sabotaj sonucu çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu iddia ettiler .