Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tunus’ta resmi temaslarını sürdürüyor.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy 'un anılacağı “Akif 'ten Asım 'a programına katılacak. (14.00)


Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Şanlıurfa İl Koordinasyon Toplantısı ile Dicle Elektrik A.Ş Bölge Toplantısı'na katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelecek.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Mardin Valiliğini ziyaret ederek, Bakanlığın bu ile yaptığı yatırımları hakkında bilgi verecek ve daha sonra Ilısu Barajı 'nda incelemelerde bulunacak.


76. MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısı (GİK), MÜSİAD Genel Merkezi, Türkiye 'deki MÜSİAD şubeleri ve yurtdışındaki temsilciliklerin katılımıyla Bursa 'da yapılacak. Genel Kurul 'a Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan katılacak. Cihad Vardan Vali Şahabettin Harput'u da ziyaret edecek. (11.00- 15.00)

Taksilerimizin uydu takip sistemiyle izlenmesi, şoförlerimizin daha güvenli ortamda çalışmalarının temini ve sürücülerimizin turistlerle sağlıklı iletişiminin sağlanması amacıyla oluşturulan “Uydu Destekli Taksi Araç Takip ve Güvenlik Merkezi” sistemi hizmete giriyor. (10.00)

Spor Toto Süper Lig 'de 30. hafta açılış maçında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (20.00)

14. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul 'da başlayacak. (09.30)