A.Ü Stadyum Komisyonu İlk Toplantısını Yaptı

Akdeniz Üniversitesi kampusu içinde yapımı Mayıs ayında tamamlanacak olan Olimpik Stadyum'un MedicalPark Antalyaspor'un 2012-2013 sezonundan itibaren maçların oynayabilmesi için yaptığı talep üzerine düzenlenen toplantı, A.Ü.Genel Sekreter Vekili Bahadır Kerimoğlu başkanlığında yapıldı.

A.Ü Stadyum Komisyonu İlk Toplantısını Yaptı
Toplantıya, Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Bahadır Kerimoğlu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Tarkan Tüzmen, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz Oral Aydın, MedicalPark Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Reşat Oktay, MedicalPark Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Nafiz Tekgül, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Konyaaltı Belediye İmar Müdürü Emine Akyel, A.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Aydın Özdemir, A.Ü. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Mustafa Ünlü, A.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanı H. Serhan Yaylacı, A.Ü. Raportör Süleyman Duman, Antalyaspor eski kulüp başkanı Abdullah Dündar Uluğkay, A.Ü Özel Kalem Müdürü Teoman Kulaksız, A.Ü. Emniyet Amiri Mustafa Özer katıldı.

Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Bahadır Kerimoğlu'nun başkanlığını yaptığı toplantıda, stadyumun MedicalPark Antalyaspor'un kullanımına verilebilmesi için gereken hukuki, teknik ve bürokratik konular görüşüldü. Hakemler, ev sahibi ve misafir takım seyircilerinin güvenli bir şekilde stadyuma giriş ve çıkışlarının sağlanabilmesi için alınacak önlemler, teknik eksiklikleri ve UEFA kriterlerine uygun hale getirilebilmesi amacıyla katılımcıların çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıda, MedicalPark Antalyaspor'un maçlarını oynayabilmesi için görev alanları ile ilgili çözüme yönelik çalışmalarının ardından yeniden toplantı yapılması kararlaştırıldı.
Kaynak: İHA