Üniversiteli Kızlardan Dünya Kadınlar Günü Programı

Giresun Görele Özel Pınar Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nun düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu 'nda okuyan kız öğrecilerin düzenlediği programa Görele Belediye Başkanı 'nın eşi Berna Melikoğlu, üniversite öğrencileri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Özel Pınar Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi Meral Karahasan, açılışta yaptığı konuşmada yüksek katılımdan dolayı misafirlere teşekkür etti. Karahasan, 'Hizmet verdiğimiz üç yıldan beri bizden desteklerini esirgemiyen ablalarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız destekle bu günlere ulaştık. Üç yılda Görele 'de 100 'e yakın kız öğrencimize sizin yardımlarınızla sahip çıktık. Bu kalabalık katılımla gördük ki kadınlarımız çok güzel hizmetlere imza atabiliyor. Sizlerin verdiği bu destekle daha çok yüzler, binler öğrenciye sahip çıkarız inşallah. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun. Allah sizleri yaptığınız hizmetlerde daim etsin inşallah. ' dedi.