Kadınlar Güçlerini Aynada Görecek

Yenimahalle Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapmasında tüm AVM'lerde kadınlara ayna hediye edildi.

Kadınlar Güçlerini Aynada Görecek
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Yardımcısı Şenol Balaban'ın dağıttığı aynalara kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Yaşar, 'Kadınlarımız haklarına sahip çıktıkları ve kendilerindeki gücü keşfettikçe toplumdaki eşitsizlikler ve haksızlıklar son bulacak. Kadınlarımızın içlerindeki gücü fark etmeleri için kendilerine ayna hediye ediyoruz ' dedi. Yenimahalle Belediyesi, 8 Mart için kadınlara özel üretilen ve üzerinde 'Yenimahalle Kadınlarımızla Daha Güzel ' yazan aynaları ve çiçekleri Acity, Gordion ve Batıkent Meydan Park'ta hediye etti. Yaşar ve Balaban'ı gören kadınlar hediyelerini çok beğendiklerini belirterek, kadınlara yönelik hizmetleri nedeniyle teşekkür ettiler.

Kadınlarla sohbet eden ve bol bol fotoğraf çektiren Yaşar ve Balaban da kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı. Yaşar ve Balaban, kadınları Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda sergilenecek olan tiyatro oyununa davet etti. 8 Mart'a özel olarak sergilenen ve Umut Tiyatrosu tarafından sahneye konan komedide yönetmen ve oyuncu Somer Karvan, usta oyuncu Füsun Erbulak, Ebru Akel, Feride Çetin, Metin Yavuzoğlu ve Kerim Yağcı ile birlikte sahne alıyor.
Kaynak: İHA