DPÜ’de Cam ve Seramiğin Sanata Dönüştü Sergi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü öğretim elemanları, Seramik ve Cam Bölümü Sergi Salonunda cam ve seramiğin sanata dönüştüğü eserlerinin sergilendiği sergiyi açarken, Resim Bölümü öğretim elemanlarından Gülsevim Can’da resimlerinden oluşan sergiyi sergi Resim Bölümü sergi salonunda açtı.

DPÜ’de Cam ve Seramiğin Sanata Dönüştü Sergi
Seramik ve Cam Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Nurettin Gülaçtı, sergiyi farklı bir ses olarak nitelendirerek sergide öğretim elemanlarının birinden farklı eserlerinin sergilendiğini söyledi.

Sergilerin açılışları Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kaan Erarslan gerçekleştirildi. Birbirinden farklı değişik eserlerin sergilendiği, cam ile seramiğin sanata dönüştüğü sergi beğeni ile gezilirken, Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Nurettin Gülaçtı, sergideki eserler konusunda sergiyi gezenlere bilgiler verdi.

Sergi Cam ve Seramik Bölümü sergi salonunda 10 Mart 'a kadar açık kalacak.Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim elemanlarından Arş.Grv. Gülsevim Can 'da “tek yapraklı yonca” adını taşıyan sergide resimlerini sergiledi. Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kaan Erarslan ve Resim Bölüm Başkanı Doç.Dr. Lale Altınkurt tarafından açılışı yapılan sergi, 9 Mart 'a kadar Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü sergi salonunda açık kalacak. Farklı renk tonlarının ustalıkla resimlerde kullanıldığı sergide sergiyi gezenlere Gülsevim Can tarafından sergilenen eserler konusunda bilgiler verildi.
Kaynak: İHA