Altın Örümcek'te Bursa'da Bugün İmzası

Bu sene 10.'su düzenlecek Altın Örümcek Web Ödülleri'nde halk oylaması ilk kez Facebook üzerinden gerçekleşecek.

Altın Örümcek'te Bursa'da Bugün İmzası
Haber sitelerinde yüzlerce site arasında ilk 5'e giren Bursadabugun.com, ödül kazanması halinde Bursa'da medya sektöründe Altın Örümcek'ten ilk ödül alan kurum olacak.Altın Örümcek jürisinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda her kategoride finale kalan en iyi beş web sitesi Facebook üzerinden halkoyuna sunulacak. 32 kategoride binlerce sitenin yarıştığı 10. Altın Örümcek Web Ödülleri yarışmasında ilk 5'e girenler belli oldu.

Jüri ve halk oylamasıyla belirlenecek ödüllerde facebook üzerinden halk oylamasına katılanlara da özel ödüller verilecek. 10. Altın Örümcek Web Ödülleri haber siteleri kategorisinde ilk 5'e giren Bursadabugun.com'a Anadolu'dan da destek geliyor. Ligtv.com, Ntvmsnbc.com, Sondakika.com ve Gazeteport.com ile birlikte yüzlerce siteyi geride bırakarak ilk 5'e girme başarısı gösteren Bursadabugun.com, yerel bir haber sitesi olmasına rağmen birçok ulusal haber sitesini de geride bıraktı.

'DESTEK BEKLİYORUZ '
Bursadabugun.com Yayın Yönetmeni Mesut Demir, 'Haber sitemizin tasarımını Haziran 2011'de değiştirmiştik. Yaklaşık 3 aylık bir çalışma sonucunda hem görselliğe hem de içeriğe hitap eden bir tasarımla okuyucularımızın karşısına çıktı. Gelen yoğun talepler doğrultusunda 10. Altın Örümcek Web Ödülleri haber siteleri kategorisine başvurduk. Sitemizin kaliteli olmasından dolayı çok iyi bir derece bekliyorduk. Çok önemli haber sitelerini geride bırakarak ilk 5'e girdiğimiz için çok mutluyuz. Burada sadece Bursa'nın değil, Anadolu illerinin de desteğini bekliyoruz. Çünkü, sporda yıllar sonra şampiyonluğu kazanan Bursaspor'a Anadolu illeri destek vermiş, 81 ilin 76'sında Bursaspor'un şampiyonluğu coşkuyla kutlanmıştı. Bizde bir haber sitesi olarak, Anadolu ve Bursa adına bu yarışmadan birinci çıkacağımıza inanıyoruz ' diye konuştu.

Oylamaya katılmak isteyenler https://www.facebook.com/altınorumcek adresi üzerinden gerçekleştirilen halk oylamasında haber siteleri kategorisi seçilerek oylamaya katılabilir. 30 Mart 2012 tarihine kadar sürecek oylama sonucunda jüri ve halkoylarıyla yarışmanın birincileri seçilecek. Altın Örümcek Web Ödülleri'nin ana hedefi web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması oldu.
Kaynak: İHA