Umut Ol Ekibi Çalışmalarını Sürdürüyor

Türkiye genelinde okulların ve öğrencilerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan Umut Ol ekibi faaliyetlerini geliştirerek çalışmaya devam ediyor.

Umut Ol Ekibi Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğrencilerden oluşan ekip Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi okulları belirleyerek eksiklerini tamamlıyor. Çok sayıda okula yardımlarını ulaştıran Umut Ol ekibinin hedefi tüm illerde gençlerden oluşan birer ekip kurarak, o şehrin okul ihtiyaçlarını karşılamak. Umut Ol Erzincan ekibinin sorumlusu olan Sedat Yetişkin yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamada bulunarak;

“Umut Ol” ilk olarak “Umut Ol Erzincan” ekibini kurmuştur. Erzincan içerisinde okullara yardım etmek, resim yarışmaları, satranç turnuvaları vs. düzenlemek ve gençleri bir araya toplayıp huzurevi gibi ilgi bekleyen kurumları ziyaret edip eğlenceler düzenlemek gibi bir proje hazırlayıp hayata geçirmeye başlamıştır. Erzincan 'da daha önce görülmemiş bir şekilde gençlerin organize olup ciddi projelere imza atmasını hedefliyoruz. Bir çok okuldan yardım talebi aldık ve sırasıyla okulların kitap, kırtasiye malzemesi, oyuncak gibi eksiklerini tamamlamaya başlıyoruz. Kısa zaman içerisinde ise öğrencilere okullarını daha çok sevdirmek ve yetenekli öğrencileri tespit edip geliştirmek amacı ile ödüllü resim yarışmaları düzenlemeye başlayacağız. Projelerimiz zaman içerisinde genişleyerek devam edecek. Erzincan 'ımıza daha çok katkıda bulunabilmek için tüm Erzincan halkının ve Erzincan 'ın önde gelenlerinin “Umut Ol Erzincan” ekibine desteklerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA