Asım Yıldırım’dan Duygusal Söyleşi

Haber spikeri ve sunucu kimliğiyle tanınan “Bir Yudum Hikâye” adlı hikâye albümünün sahibi Asım Yıldırım, imza ve söyleşi için Erzincan Üniversitesi’ne geldi.

Asım Yıldırım’dan Duygusal Söyleşi
Yıldırım okuduğu şiirler ile programa katılanlara duygulu anlar yaşattı. Erzincan Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı 'nın daveti üzerine Erzincan 'a gelen Asım Yıldırım Erzincan Üniversitesi 'nde öğrenciler ile bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu programa Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı 'nın okunmasının ardından Erzincan Belediyesi Mehteran Takımının gösterisiyle başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Erzincan Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Şükrü Şat öğrenci konseyi olarak sosyal ve kültürel amaçlı faaliyetler düzenlediklerini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmanın ardından “Bir Yudum Hikâye” adlı söyleşi programına geçildi. Konuşma süresinde ders çıkartılacak hikayelerine yer veren Asım Yıldırım öğrencilere çalışmalarının önemi konusunda tavsiyelerde bulundu. Usta Gazeteci Asım Yıldırım 'ın kendine has üslubu ve anlatımıyla aktardığı yaşanmış olaylardan kesitler ise hem kendini hem de izleyicileri ağlattı. Program sonunda Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve Erzincan Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Şükrü Şat tarafından Asım Yıldırım 'a çeşitli hediyeler verildi. Yıldırım daha sonra öğrenciler için kitaplarını imzaladı.
Kaynak: İHA