'Sevgiye Uzanan Eller Projesi' Devam Ediyor

Adana Valiliği'nce yürütülen; 'Sevgiye Uzanan Eller Projesi' kapsamında Adana Eczacı Odası tarafından ağız ve diş sağlığının öneminin farkına varılması noktasında ilköğretim öğrencilerine biner adet diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

'Sevgiye Uzanan Eller Projesi' Devam Ediyor
Merkez ilçe Yüreği'de eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Ali Gaffar Okan İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen törende öğrencilere proje etkinlikleri çerçevesinde eşofmanla birlikte Adana Eczacı Odası'nca temin edilen diş macunu ve diş fırçası da dağıtıldı. Söz konusu etkinlikte konuşan Vali Yardımcısı Halis Aslan, iç göçle gelen ve topluma uyum sorunu yaşayan dezavantajlı çocuk ve gençlerin kültürel ve ekonomik uyum sorunlarının azaltılması ve topluma kazandırılması noktasında hayata geçirilen; 'Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nin başarıyla sürdürüldüğü yorumunda bulundu. Projenin yürütülmesinde toplum desteğinin oldukça önemli olduğunu vurgulayan Aslan, merkez ilçeler Yüreğir ve Seyhan'da göç geçmişine sahip ilköğretim öğrencilerinin eğitsel, sosyal ve kültürel faaliyetlerle desteklenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara Adana Eczacı Odası'nın verdiği desteğin de önemli olduğunun altını çizdi. Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan da, eczacılar olarak topluma karşı sorumluluklarının bilincinde olan bir meslek örgütü olduklarını dile getirdi.

Özkan, "İlgi alanımız olan sağlık ve ilaç dışında elimizden geldiğince sosyal projeler üretmeye, Adana Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan bu tür projelere de destek vermeye çalışıyoruz” ifadesini kullandı. Eczacı Ersun Özkan da oda olarak, ağız ve diş sağlığının önemi ve desteklenmesi adına biner adet diş macunu ve dış fırçasını Adana Valiliği'ne teslim ettiklerini, bu projeye desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Konuşmaların ardından Ali Gaffar Okan İlköğretim Okulu'nda öğrencilere diş macunu ve fırçaları ile eşofmanları Vali Yardımcısı Halis Arslan, Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan tarafından dağıtıldı. Halis Arslan, 'Sevgiye Uzanan Eller Projesi'ne vermiş olduğu katkı ve destekler nedeniyle de Adana Valiliği tarafından hazırlanan 'Teşekkür Belgesi'ni Ersun Özkan'a takdim etti .