FEM Dershaneleri, Şampiyonlarını Ödüllendirdi

Edirne FEM Dershaneleri, geçen yıl yapılan sınavlarda derece alan öğrencilerini ödüllendirdi.

FEM öğrencileri, 2011’deki Yüksek Öğrenime Geçiş, Seviye Belirleme ve Başarıya İlk Adım Sınavı'nda, il ve Türkiye genelinde önemli başarılara imza attı. Yıl boyunca büyük emek harcayarak derece alan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene Edirne Valisi Gökhan Sözer, Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Edirne FEM Dershaneleri Genel Müdürü Taner Durdağı katıldı.

İl milli eğitim şube müdürleri, dershane öğretmenlerinin katıldığı törende yüzlerce veli ve öğretmen salonu doldurdu.Ödül töreninde konuşan Edirne Valisi Gökhan Sözer, en büyük mutluluğun başarıyı ödüllendirmek olduğunu söyledi.

Çaba, emek ve değer sahibinin çocuklar olduğunu vurgulayan Sözer, “Onların bu başarısıyla övünmek bizlere ve sizlere düşüyor. Ben bu çocuklarımızı, onlara emek veren, değer katan öğretmenlerimizi ve velilerimizi huzurlarınızda tebrik ediyorum. Diliyorum ve arzu ediyorum ki bugünkü başarıları bundan sonraki hayatlarında devam etsin. Bu başarılarıyla kendilerine, ailelerine ve ülkelerine yararlı bir insan olsunlar.” dedi.

Sözer ayrıca, gelecek Pazar günü yapılacak olan YGS sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan da sınavlarda başarılı olan öğrencileri, onlara emek veren öğretmen ve velileri tebrik etti. Dershalerin, öğrencilerin sosyalleşmesinde ve rehberlik faaliyetlerinde önemli rol oynadığını belirten Özcan, dershalerin okulların alternatifi olmadığını ifade etti.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ise okumanın önenime vurgu yaparak, sınavlarda derece alan öğrencileri tebrik etti.Edirne FEM Dershaneleri Genel Müdürü Taner Durdağı da eğitimdeki kalitesini, bireysel ve kitlesel başarıyla süslemeyi başarmış olan dershanenin, 26 yıldan bu yana Edirne’yi hizmet verdiğini kaydetti.

Durdağı, kurulduğu günden bu yana binlerce genci büyük başarı ile geleceğe taşıyan ve ülkeye en güzel şekilde hizmet etmeyi şerefli kabul edilen bir neslin yetişmesine katkıda bulunmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Taner Durdağı, şöyle dedi: “Genç, dinamik ve fedakâr öğretmen kadromuzla, artan yayın kalitemiz, teknolojik gelişmelere ayak uyduran bir sistemle, teknik altyapımızla bu teveccühe layık olmaya çalışacağıma, büyüklerimizin ve siz değerli konuklarımızın önünde söz veriyoruz.” Konuşmaların ardından, öğrenciler ödüllerini Vali Sözer, Belediye Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, İl Milli Eğitim Müdürü Özcan’ın elinden aldı .