Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Eroğlu daha sonra Valiliği, Ganizon Komutanlığını ziyaret edip akşam da valiliğin onuruna verdiği yemeğe katılacak. (09.30 - 16.00- 16.45 - 20.00)

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya'da Antalya Düden Park'ının açılışını gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni, CHP İl Başklanlığını ziyaret edecek.

Ulaştırma Danizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Belek'te düzenlenen 19. Bilgi İşlem Merkezi Yöneticileri Semineri'ne katılacak.

(09.30)2012 Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo, İzmir'de ilk albümü Meczup'un imza törenine katılacak.

(14.30)İzmir'de Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, yönetimdeki 3. yılını basın toplantısı düzenleyerek değerlendirecek.

(09.30)Konya Köylerine Hizmet Götürme Derneği'nin yerel yönetimlerin sorunları ve çözüm yolları konulu konferansı Mevlana Üniversitesi'nde yapılacak.

(10.30)Selçuklu Belediyesi'nin düzenlediği fidan dikim bayramı Sille Mahallesinde kutlanacak.

(11.30)Türkiye'nin farklı bölgelerinden yetenekli genç oyuncuların futbol eğitimine destek veren “Türkiye'nin Minikleri, Dünyanın Yıldızları” projesiyle destek veren Avea, “Türkiye'nin Minikleri, İyi Taraftar” ve 'İyi futbol izlemeyen çocuk kalmasın!' projesini İstanbul'un ardından İzmir'de hayata geçirecek. Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi ve Altay Spor Kulübü Başkanı Ömer Hızlıok'un katılımı ile gerçekleşecek basın buluşmasında proje hakkında bilgi verilecek.

(12.30)Galatasaray Spor Kulübü 'nün Olağan Mali Genel kurulu İstanbul 'da yapılacak.

(10.00)Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, CEV Cup Final rövanş maçında, Palaya Mamay'da İtalya temsilcisi Yamamay Busto Arsizio ile karşılaşacak.

(21.30)Spor Toto Süper Lig'de 33. haftanın maçlarına Sivasspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kayserispor – Eskişehirspor, Gençlerbirliği - Manisaspor ve Galatasaray – Orduspor karşılaşmalarıyla devam edilecek.

(15.30/19.00)Bank Asya 1. Lig 'de 28. haftanın maçlarına TKİ Tavşanlı Linyitspor-Akhisar Belediyespor, Konyaspor-Giresunspor ve Denizlispor-Çaykur Rizespor karşılaşmalarıyla başlanacak. (14.00/16.30/19.00 )