Çan ADD'de Yeni Yönetim

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çan Şubesi'nin 5. Olağan Kongresi'nde yeni yönetim kurulu seçildi.

Çan ADD'de Yeni Yönetim
Çanakkale Caddesi üzerindeki Özler A.Ş. sosyal tesislerinde yapılan ADD Çan Şubesi'nin kongresinde 2002 yılından bu yana ADD Çan Şube başkanlığı görevini yürüten Bülent Öz yeniden aday olmadı.

Divan başkanlığını Ali Rıza Ulusoy'un yaptığı kongrede üyelere hitaben bir teşekkür konuşması yapan Çan ADD Başkanı Bülent Öz, 2007 ve 2011 genel seçimlerinde CHP'den Çanakkale milletvekili adayı olduğunu belirterek, "Dört dönem boyunca yönetim kurullarında birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte Çan ADD'de görevimizi layıkıyla yaptığımızı ve şubemizi etkin bir konuma getirdiğimizi düşünüyorum. Yapmış olduğumuz çalışmalara, faaliyetlerimize tüm arkadaşlarca maddi ve manevi bu derneğe büyük katkıda bulunduk. Türkiye'de kamu yararına çalışan bir dernek olan ADD, tüm sorumluluklarını yerine getirmeye çalışmış, varlığını ve gücünü hissettirmiştir. Bundan sonra göreve gelecek arkadaşlar da Çan ADD'yi daha da yukarılara taşıyacaktır. Bu konuda hiçbir endişem yoktur. Çan ADD yapacağı sosyal etkinliklerle 'Atatürkçü Düşünceyi' halkımıza anlatmaya devam edecektir" diye konuştu.

Daha sonra yapılan seçimlerde Çan ADD'nin yeni yönetim kuruluna Gökay Bulut, Mehmet Baykal, Turan Yıldız, Alper Öztürk, Ertan Kızıltan, Kadir Ercan Öz ve Umut Özer seçildi. Şevki Uçar, Mehmet Yalçınkaya ve Müjdat Cömert'in denetleme kuruluna seçildiği kongrede disiplin kuruluna Servet Yücel, Ali Rıza Ulusoy ve Kamil Dere getirildi.

Çan ADD kongresinde genel merkez kurultay delegeliklerine ise Bülent Öz ile Mehmet Baykal seçildi. Çan ADD'nin yeni yönetim kurulu hafta içerinde toplanarak yapılacak görev dağılımından sonra yeni başkanını belirleyecek .