Burma “Tasarruf” İstedi

Atakum Belediyesi bünyesinde görev yapan başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir toplantı düzenleyen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Bu belediyenin düzgünlüğü ve dürüstlüğü yönünde azami dikkati göstermenizi istiyorum.Hatamız olabilir ancak işimize ihanetimiz asla olmayacak. Yeni projelerimiz için işlerinizi aksatmayacak şekilde tasarrufta bulunmanızı istiyorum” dedi.

Burma “Tasarruf” İstedi
Personelden sürekli iletişim içinde olmalarını ve birbirlerini sevip, saymalarını istediğini de belirten Başkan Burma, “Ben iyi niyetli bir adamım, her türlü sorununuza ortak olmaya hazırım. Bugüne kadar asla popülist politikalar peşinde olmadım. Birbirimize yakın olmalıyız. Bunun verimliğimizi daha da artıracağına inanıyorum. Halkı kırmadan, incitmeden onları anlayarak, dinleyerek sorunlarını çözmeye çalışın. Kendinizi geliştirecek çalışmalar içerisinde olun. Her zaman yeni bir şeyler öğrenmek iyidir. Çalışmalarımız reklamımızdan daha iyi ancak olsun biz kendimize güvenerek yolumuza devam ediyoruz. Daha iyi bir kentimiz olsun istiyor ve onun için uğraş veriyoruz. Bu ülkede ne oluyorsa vizyonsuzluk yüzünden oluyor. Biz ilçemizin geleceği adına vizyonumuzu ortaya koyduk ve onu gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Bir sonraki günümüz bugünden daha iyi olmalıdır. Nüfusumuz her geçen gün artmaktadır. Taflan-Çatalçam gibi bölgelerimizde alt yapı çalışmaları tamamlanıp, buradaki yazlıklar sürekli oturulur hale geldiğinde ise daha da artacaktır. Bu da daha çok insana layık olduğu hizmeti verebilmek için çalışmamız gerektiğini göstermektedir” diye konuştu.

Atakum Belediyesi personeli olarak kolektif bur uyum içerisinde olmaları gerektiğini belirten Burma, “İşlerimizi aksatmayacak şekilde tasarruf etmeye çalışmalıyız. Çünkü önümüzdeki dönemde dev bütçeli onlarca projeyi hayata geçireceğiz. Tasarruf konusunda her müdürlükten maksimum katkı ve titizlik bekliyorum. Bu, ülkeye, Atakum’a ve vicdanınıza karşı sorumluluğunuzdur” şeklinde konuştu.