Alanya Belediyesi Turistik Bölgelerindeki Çalışmalarını Kısa Sürede Bitirecek

Alanya Belediyesi, turizm sezonunun başlangıcında turistik bölgelerde devam eden çalışmaları birkaç hafta içinde bitirecek.

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, turizm sezonunun başladığı şu günlerde özellikle turistik bölgelerde devam eden çalışmaları 10-15 gün içinde bitireceklerini söyledi.

Özellikle turistik bölgelerdeki, gerek Ahmet Tokuş Bulvarı gerek Atatürk Bulvarı’ndaki çalışmaları tamamlayacaklarını ifade eden Sipahioğlu, bazı bölgelerde peyzaj çalışmaları olduğunu söyledi.

Turizmi etkilemeyen diğer bölgelerde alt yapı ve devamında üstyapı çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Sipahioğlu, tarihi bölgelerdeki geleneksel evlerin restorasyonlarını sezon boyunca, turizmi etkilemeyecek şekilde sürdüreceklerini ifade etti.

Sipahioğlu, “Tahmin ediyorum şehir içersindeki esnafın tadilatları da birkaç hafta içersinde biter. Çok fazla tadilat çalışmaları var. İnsanların kendilerini yenileme ihtiyacını şehre katkı açısından bakacak olursak güzel olan tarafları da var. Yeniliklerin sadece turistler açısından değil Alanya’da yaşayan insanlarımızda yaşadıkları kentten tat alma noktasında olumlu katkıları olduğunu düşünüyorum. Bu yıl kış çok sert geçti. Olumsuz hava koşullarına rağmen hamdolsun çalışmalarımızda bir gecikme olmadı.” dedi.