Ağrı'dan Dünya Şampiyonluğuna

Malta'da düzenlenen Dünya Liseler Arası Kros Dünya Şampiyonası'nda takım olarak Dünya Şampiyonu olan Ağrı Naci Gökçe Anadolu Lisesi ve ikinci olan Ağrı Kız Meslek Lisesi takımları yurda döndü.

Ağrı'dan Dünya Şampiyonluğuna
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, başarılı atletleri hava limanında çiçeklerle karşıladı. Malta'da düzenlenen Dünya Liseler Arası Kros Dünya Şampiyonası'nda takım olarak Dünya Şampiyonu olan Ağrı Naci Gökçe Anadolu Lisesi ve ikinci olan Ağrı Kız Meslek Lisesi kros takımları şehir turu attırıldıktan sonra Ağrı Naci Gökçe Anadolu Lisesi'ne geçildi. Burada atletleri arkadaºları tarafından görkemli karºılandı. Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fatih Baºak, davul ve zurna eºlinde atletlerle yöresel oyunlar oynadı.

Ardından, atletlerle Ağrı Naci Gökçe Anadolu Lisesi'nin öğretmenler odasına geçen Başak, atletlerle pasta kesti. Atletleri tebrik eden Başak, atletlere pasta servisi yaptı. Atletlerle bir süre sohbet eden Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, "Türkiye yapılan şampiyonada büyük bir başarı elde ederek bize büyük bir sevinç yaşattınız. Aynı başarıyı Dünya Şampiyonası'nda da göstererek bunun bir tesadüf olmadığını gösterdiniz. Gerçekten sizlerle gurur duyuyoruz, başta öğretmen arkadaşlarımız olmak üzeresizleri tebrik ediyorum. Gerçekten çok gururlandık, şuan da eminin Türkiye sizi konuşuyor. Biz bu haberi ilk aldığımız gün biz bu başarıyı Bakanlığımız ile paylaştık. Bakanlığımız da sizler için bir program yapacaklar. Bundan sonra sizi Türkiye milli takım elemesi bekliyor, önünüz açık olacaktır. Bu başarının en önemli sebebi istikrarlı bir çalışmadır. Bu sakın sizi yıldırmasın. Bu daha bir başlangıçtır, önünüzde daha büyük başarılar sizleri bekliyor. Tekrardan sizleri tebrik ediyorum" dedi