Sorgun Belediyesinden Esnafa Kaldırım İşgali Uyarısı

Yozgat’ın Sorgun İlçe Belediyesi Zabıta ekipleri vatandaşların kaldırımlarda rahatça yürüyebilmeleri ve kaldırımları işgalinin önüne geçmek amacıyla esnafları uyardı.

Sorgun Belediyesinden Esnafa Kaldırım İşgali Uyarısı
Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun’u, herkesin rahatça gezip yaşayabileceği bir kent haline getirmek istediklerini belirterek, “Vatandaşların kaldırımlarda rahatça dolaşıp alışverişlerini yapabilmelerini sağlamak amacıyla geçtiğimiz günlerde yapılan encümen toplantısın da bir karar alındı. Bu karar doğrultusunda Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz esnafları tek tek ziyaret ederek bildirim dağıtarak ikna edici anlatımlarda bulunuyor. Buna göre ilçe merkezinin yoğun olduğu caddelerde kaldırım işgali yapılan ve kaldırımlara gelişigüzel bırakılan malzemeleri kaldırmaları için esnafımızı uyarıyoruz. Bu uygulama zabıta ekiplerimizce sürekli olarak takibi yapılacaktır.” dedi.

Yapılan bu uygulamaya esnaflarından da destek isteyen Belediye Başkanı Şimşek, “Bu uygulamadan yayalarımız oldukça memnun kaldı. Bütün esnaflarımızdan bu kurala riayet etmelerini istiyoruz. Hep birlikte bu şehri daha güzel ve yaşanılabilir hale getirelim.” diye konuştu .