O tweet'e "kepaze" deyip, Saba'yı azarladı

İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk, her cuma katıldığı Saba Tümer'le Bugün programında yine küplere bindi. Bir seyircinin attığı tweet'e çok kızıp "Kepaze" diyen Öztürk, Tümer'i de fena azarladı.

O tweet'e 'kepaze' deyip, Saba'yı azarladı
İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk, her cuma katıldığı Saba Tümer'le Bugün programında yine küplere bindi. Bir seyircinin attığı tweet'e çok kızıp 'Bunların hepsinin altında Kur'an'sızlık ve imansızlık var. Kur 'an'ın din olduğu bir ülkede böyle kepaze sorular gelmez 'diyen Öztürk, Tümer'i de fena azarladı.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programında her Cuma günü olduğu gibi bugünde ünlü ilahiyat profesörü Yaşar Nuri Öztürk vardı. Seyircilerin, twitter üzerinden gönderdiği soruları cevaplayan Öztürk yine küplere bindi.

Bir seyircinin, 'Alışveriş merkezinde umre kazandım. Caiz midir? 'sorusu Yaşar Nuri Öztürk 'ü sinirlendirdi.

'Gitsin, gezsin, gönlünü eğlendirsin. Ondan sevap bekliyorsa, onlar yalan 'yanıtını veren Öztürk'e Tümer, 'Hocam kazanmış. Niye sevabı yoktur diyorsunuz? 'diye sordu.

Bunun üzerine Öztürk, 'Gitsin, günahı yok. Sevabı ben verecek değilim ki, ben karar vereyim 'dedi.

'Öyle dediniz 'karşılığını veren Saba Tümer'e Yaşar Nuri Öztürk, 'Zaten her şey piyangoya kaldı Türkiye 'de 'diye çıkıştı.

'Adamcağız merak etmiş caiz mi diye 'ifadesini kullanan Tümer'e Öztürk, 'Ne istiyorsun başka? Gitsin 'karşılığını verdi.

Tümer'in 'Hocam ben bir şey istemiyorum 'demesi üzerine Öztürk iyice sinirlenerek, 'Tövbe yarabbim... Evet başka 'dedi.

Bunun üzerine Tümer, 'Hocamı kızdırmayacak sorular bulalım 'diye konuştu.

'BUNLARIN ALTINDA KUR'AN'SIZLIK, İMANSIZLIK VAR'

Öztürk, 'Gitsin bir kaç tanede resim çektirsin. İş güç yapıyorsa kredi falan alır gösterir orada burada. Devir o devirdir. Bunların hepsinin altında Kur'an'sızlık ve imansızlık var. Kur 'an'ın din olduğu bir ülkede böyle kepaze sorular gelmez. bu kepazelikler olmaz. Ama gider 'şeklinde konuştu.

'Bunda bu kadar kızılacak ne var ? Siz niye kızdınız ben onu anlamadım? 'diye soran Saba Tümer'e Yaşar Nuri Hoca, 'Yine aynı yere geliyorsun Saba, kızma falan... Habire beni itham ediyorsun. Benim tarzım bu 'diye çıkıştı.

Bunun üzerine 'Ama kızmadınız mı? 'diyen Tümer'i Öztürk, 'Sanene benim kızmamdan. Bırak ona izleyenler karar versin 'diye azarladı. BEYAZ GAZETE