Muharip Gazilerden Başkan Alıcık’a Plaket

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Merkezi, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a gazilere verdiği desteklerden dolayı kendisini teşekkür plaketi ile onurlandırdı.

Muharip Gazilerden Başkan Alıcık’a Plaket
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Merkezi tarafından yaptığı hizmetler ve Derneğin Nazilli Şubesine verdiği desteklerden dolayı teşekkür amaçlı plaket verdi. Belediye Başkanlık makamında düzenlenen plaket törenine Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Genel Merkez tarafından verilen Başkan Alıcık’a plaketi, Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş teslim etti.

Genel Merkezin, derneğe verilen destekleri basından ve yazılan raporlardan takip ettiklerini belirten Karataş; “Sizlerin biz Muharip gazilere verdiği bu destekleri genel merkezimiz gerek basında çıkan haberlerden gerekse bizlerin yazdığı raporlardan takip etti. Bizlerin yanında olduğunuzdan ve bizlere desteklerinizden dolayı 30 bin üyesi bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği tarafından size teşekkür plaketi verilmiştir. Şube Başkanı olarak beni ve yönetim kurulumuzu mutlu eden bu teşekkür plaketi size layıktır” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği tarafından verilen teşekkür plaketinin bugüne kadar almış olduğu en büyük ve anlamlı plaket olduğunu belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Genel Merkezime ve Nazilli Şubemize çok teşekkür ediyorum. Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmak için binlerce şehit binlerce gazi verdiğimiz bir vatan çocuğuyuz. Bu vatanı vatan yapan büyük değerlerimiz var. Allah’ın izniyle bu değerlere ölünceye kadar sahip çıkacağız. Biz çocuklarımıza da sahip çıkması içinde mücadele edeceğiz. Atatürk’ün ‘Bu millet tarihte Türk’tü, bugünde Türk’tür, İlelebet de Türk kalacaktır’ sözünde dediği gibi bu vatanı Türk bırakabilmek için mücadelemiz devam edecektir. Gelecek nesillere de vatanın önemini ve değerini anlatmamız gerekir” diye konuştu.