Başkan Tütüncü Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Toplu Konut İdaresi'nin ilçede yaptığı spor salonlu okullardan biri olan ve 2010'da hizmete giren, Baraj Teknik ve Endüstri Lisesi'nin yaklaşık 150 öğrencisiyle sohbet toplantısında bir araya geldi.

Başkan Tütüncü Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Başkan Tütüncü, spor salonundaki sohbet toplantısında ülkenin geleceği olan gençlerin, fikirlerini, taleplerini dinledi. Baraj Teknik ve Endüstri Lisesi öğrencilerine, “Futbol sahası, bilgisayarı, banklar, kütüphane eksik olabilir. Bunların giderilmesi için talepkar olacaksınız. Biz de gerekli çalışmaları yapacağız” diyen Başkan Tütüncü, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek olan öğrencilere de başarılar diledi.

Başkan Tütüncü, “Bu sınavda başarılı olacağınıza inanırsanız, başarırısınız. İnanırsanız, hedef koyarsanız, hayaliniz olursa, planlı çalışırsanız, moralinizi yüksek tutarsanız, çok başarılı olacağınız bir sınav dönemini geride bırakacağınıza inanıyorum” dedi.

Başkan Tütüncü, söyleşinin ardından spor salonunda öğrencilerle basketbol oynadı. Söyleşiye, Kepez Belediye Meclis Üyesi Rüştü Peker de katıldı.