Memur-sen, 101 İş Yeri İle İskonto Anlaşması Yaptı

Memur-Sen Ünye İlçe Başkanı Davut Şişman, üyelere özel indirim için 101 iş yeri ile anlaştıklarını söyledi.

Memur-sen, 101 İş Yeri İle İskonto Anlaşması Yaptı
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Davut Şişman, 'Memur-Sen Ünye Şubesi'ne bağlı sendika temsilcisi arkadaşlarımızla beraber, 101 iş yeri ile iskonto sözleşmesi yaptık.

Bugünden itibaren sendika üyelerimiz bu haklardan yaralanacak. Gıda, giyim, kırtasiye, petrol, beyaz eşya, kasap, kozmetik, gözlükçü, diş doktoru, eczane, banka, otel, fırın, tüpgaz, oto yıkama, Afyon Termal Kaplıca ve Fatsa İlıca gibi iş yerleri ile anlaşmalarımız var. Memur-Sen üye kartı olan bütün üyelerimiz (il dışındakilerde dahil) yaralanabilecek.

Sözleşmesini yaptığımız iş yerlerine levhalar yazdık. Bunu gören üyelerimiz iş yerine girdiğinde indirim olduğunu anlayacak. Temsilci arkadaşlarımız ile 101 iş yeri ile yapılan indirim listesini üyelerimize ulaştıracağız. Bu uygulama da hem iş yerlerinin hem de bizlerin hiçbir menfaati yoktur. Tamamen üyelerimiz için yapılmış bir çalışmadır ' dedi.Toplamda yaklaşık 10 bin Ünyeli vatandaşın bu uygulamadan yararlanacağını belirten Şişman, 'Bu uygulamanın yayılması ile birlikte anlaşması bulunmayan iş yerleri bizimle irtibata geçerse, aynı anlaşmayı bize müracaat eden arkadaşlarla da gerçekleştirebiliriz. Yani 101 yerle anlaşma yaptık diye, diğer iş yerlerine kapımızı kapatmadık. İstedikleri zaman gelebilirler ' diye konuştu.
Kaynak: İHA