Sulakyurt Kaymakamı İnal'a Veda Yemeği

Sulakyurt Kaymakamı Yunus Can İnal'a veda yemeği düzenlendi.

Kırıkkale'deki bir restoranda düzenlenen veda yemeğine, Kaymakam İnal ile eşi Gülçin İnal, Sulakyurt Cumhuriyet Savcısı Belgizar Balaman, Garnizon Komutanı Evren Kaptan, İlçe Emniyet Amiri Bülent Ceritoğlu, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç, Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım, Kırıkkale Cumhuriyet Polis Merkezi Amiri Ahmet Güler ile Sulakyurt'taki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve çalışanları katıldı.

İlçede 4,5 ay görevde kalan Kaymakam İnal, bu kısa süre içinde üzerine düşen görevleri yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, elde edilen çeşitli başarılarda ise herkesin az ya da çok katkısının olduğunu söyledi.

Kaymakam İnal, ''Devlet geleneği ve idare sisteminin geleneği olarak amir-memur ilişkisi içinde devletimizin bizlere yüklemiş olduğu vazifeleri birbirimizden maddi ve manevi güç alarak yerine getirmek için elimizden gelen tüm çabaları gösterdik. Bu kısa süre içinde daha önceki dönemlerde olduğu gibi vatandaşımıza hizmeti en üst düzeyde tutmaya çalıştık. Buradan şimdi ayrılıyoruz ama belki daha sonraki yıllarda farklı yerlerde görüşme ve karşılaşma imkanımız olacaktır'' dedi.

Kaymakam İnal, yemeğe katılanlarla helalleşti .