Öğrencilerden Başkan Ergül'e Ziyaret

Sinop Boydak Koleji öğrencileri, Belediye Başkanı Baki Ergül'ü makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette kendilerine ait olan ''Bilinçli Gençler'' projesini Belediye Başkanı Baki Ergül'e tanıtan öğrenciler, proje için Ergül'den destek istedi.

Ziyarette konuşan okul müdürü Recep Varol, ''Bilinçli Gençler'' projesini tanıtarak, ''Bilinçli ve duyarlı gençler ortaya koymak adına proje kapsamında okulumuz öğrencilerini Engelsiz Yaşam Merkezindeki öğrenciler ile birebir eşleştirdik. Öğrencilerimiz eş arkadaşlarına hediyeler hazırladı ve tanıştıkları gün hediyeleri verdiler. Boydak Koleji öğrencileri ile Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri arasında çok güzel bağlar oluştu. Bu proje okulumuz öğrencilerine çok büyük değerler kazandırdı'' dedi.

Başkan Baki Ergül ise kendisini ziyarete gelen öğrencilere çok yönlü olmaları konusunda öğütler verdi.

Ergül, öğrencilere seslenerek, ''Çok güzel bir projeye imza atmışsınız. Bu konudaki başarılarınızın devamını bekliyorum. Her konuda bilinçli olun. Sadece derslerinizde değil sosyal alanda da başarılı olun. Bu şekilde olduğu zaman insan tam anlamıyla bütün oluyor. Bol bol spor yapın. Spor insanın cesaretini artırır. Bunu kaba kuvvet anlamında söylemiyorum. Medeni cesaretinizi artırmanız yönünde söylüyorum'' diye konuştu.