İl Genel Meclisi Üyesi Babacanoğlu, İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Babacanoğlu, il başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Babacanoğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, herkesi kucaklayarak, partiyi partiden yöneten bir il başkanı ve yönetim kurulu oluşturup, Çanakkale'nin sorunlarına sahip çıkmak, ayna zamanda partisinin ilkeleri arasında yer alan demokrasi anlayışını seçim sürecinde ve yönetim anlayışında en ileri seviyede göstermek adına adaylığını açıkladığını söyledi.

AK Parti'nin başarısının, halkın öncelikleri ve isteklerinin karşılığı olmasından kaynaklandığını belirten Babacanoğlu, şöyle konuştu:

''Çünkü AK Parti'yi halkımız kurdu. Onu 3 dönemdir iktidar yapan da yine halkımızdır. Elbette ki burada en önemli büyük pay başta Sayın Başbakanımız, milletvekillerimiz, bugüne kadar görev yapmış tüm teşkilat mensuplarımızındır. Mevcut İl Başkanı Muzaffer Kutlu'ya ve ekibine katkılarından, özverilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz bu hizmet yarışında partililerimizle, milletvekillerimiz Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir ile uyum içinde, aşkla, şevkle, gayretle çalışarak, sorumluluğun ve altına gireceğimiz yükün ağırlığını bilerek, memleketimizin derdini dert edinip bu yolda Allah'ın yardımı ve izniyle devraldığımız bayrağı daha yukarı taşımak için bu millete hizmetkar olmak için adayız.' '